Job 30 van 145


Report this listing

Solliciteren



Keukenmedewerker Brasserie | Gavere


Functie

Wat zullen jouw taken zijn als keukenmedewerker?
  • Je staat in voor de koude kant
  • Je staat in voor de mise-en-place
  • Je maakt salades, tapas, desserts
  • Je werkt de borden af
  • Je staat in voor een vlotte service
  • Je laat de keuken netjes achter


Bedrijfsinformatie
Onze klant is een brasserie in het hartje van Gavere. Je komt terecht in een fijn team. Interne opleiding wordt voorzien.

Jouw profiel

Wie zoeken we voor deze vacature?
  • Bij voorkeur heb je al enige ervaring in de keuken
  • Je hebt affiniteit met lekker eten
  • Je bent op zoek naar een deeltijdse of voltijdse job
  • Avonduren en weekendwerk schrikken jou niet af
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs

Aanbod

Wat bieden we jou voor deze vacature?
  • Een deeltijds of voltijds contract
  • Vast contract na een geslaagde periode via Accent
  • Klein en hecht team
  • Snelle opstart mogelijk
  • Verloning € 15 - € 17

Solliciteren

LISA SEYNAEVE
003256240940

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht